sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Vielä sivulla 69

Noin kuukausi sitten katsoin, millä sijalla tämä pikavippi -sivusto on googlen haussa. Sivu oli 69. Toki näihin sivustoihin vaikuttaa kuulemma enemmän ja enemmän myös käyttäjän aikaisempi hakuhistoria. Joten aivan objektiivista ei tämä googlen touhu ole.

Jotain pientä kehitystä on kuitenkin tapahtunut. Viimeksi olin sivulla 69 sijalla 3. Nyt olen samalla sivulla sijalla 2! Eli pikku hiljaa rahakonttori nousee ja voi johdattaa ihmisiä pikavipin luokse!

Tämä sivu on perustettu yksinkertaista tarkoitusta varten. Joku sanoi, että kun perustaa tällaisen vippisivun, netin käyttäjät tulevat ottamana halpoja pikavippejä tällaisen sivun kautta. Tällaisilla googlen hakukonesijoituksilla se ei tietenkään onnistu. Taitaa olla tuhoon tuomittu pikavippikokeilu. Varsinkin kun jotkut väittävät, että pikalainat ovat kohta historiaa, sillä ne kielletään. Enpä tiedä tuota. Mutta erilaisia rajoituksia saattaa varmaan tulla.

Niille, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti on kuitenkin vielä muitakin mahdollisuuksia. Erilaiset luotot ovat jokatapauksessa tarpeellisia. Ihmiset tarvitsevat rahaa! Kulutusluotto on aina ajankohtainen!

En kuitenkana nyt vielä luovuta. Jatkan vielä jonkun aikaa tätä sivustoa, joka keskittyy rahaan ja vippeihin. Jospa joku löytäisi täältä 100 euron pikavipin, ja saisin siitä muutaman euron provision. Olisi tämäkin vaiva palkittu. Aion siis vielä muutaman artikkelin tänne kirjoittaa aiheesta pikavipit ja kulutusluotot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti