keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Pikavippi nopeasti

Jos tarvitset rahaa heti, pikavippi voi olla ratkaisu. Pikavipin hakeminen on helppoa, saat lainapäätöksen heti ja rahat tulevat tilillesi hetkessä. Jos haet vippiä yöllä (23-07), rahat tulevat tilillesi aamulla.

Eräs vippifirma on Risicum. Heidän kotisivulla voit tehdä lainahakemuksen ilmaiseksi, saat lainaa etkä tarvitse vakuuksia ja takaajia. Sitten kun on lainan takaisinmaksun aika, saat laskun sähköpostiisi.

Pikavipin hakeminen Risicumilta onnistuu helposti nettihakemuksella. Kun kirjoitat hakemukseen lainan summan, näet myös takaisinmaksettavan euromäärän. Sitten kun olet pohtinut, voitko sitoutua tuon summan maksamiseen, voit hyväksyä lainan ja rahat ovat nopeasti tililläsi. Muista lukea lainaehdot. Pikavipin hakeminen netin kautta on turvallista. Kirjaudut sisään pankkitunnuksilla oman pankkisi kautta.

Risicumilla ikä määrää lainasumman. 18-vuotias hakija voi saada 50 - 250 euron pikavipin. 20-vuotias voi saada 300 - 400 euron vipin. Jos olet täyttänyt 23 vuotta, voit hakea 500 - 1000 euron pikavippiä.

Näiden ikärajojen lisäksi vaaditaan vakituinen osoite Suomessa. Pikavipin laina-aika on 14, 30 tai 90 vuorokautta.

Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Laina-ajaksi voit valita määrän mukaan 14, 30 tai 90 vuorokautta.

Lainahakemuksen Risicumin -pikavippiin voit tehdä 24 tuntia vuorokaudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti